Jurek

Sales Manager till en snabbt växande, global tjänsteleverantör

Vill du bli en nyckelspelare i ett dynamiskt team, i en global verksamhet? Vi söker dig som vill axla rollen som Sales Manager hos MyDello, en innovativ tjänsteleverantör inom godstransport, och driva framgång på den svenska marknaden.

 

MyDello etablerades för fyra år sedan, gick ut på börsen 2021 och expanderar nu strategiskt på den svenska marknaden. Vårt engagemang för excellens och innovation är det som driver oss. Vi söker nu en talangfull Sales Manager för att maximera vår tillväxtpotential i Sverige.

 

Som Sales Manager kommer du att spela en avgörande roll i att odla och vårda relationer med utvalda kunder. Ditt fokus kommer att vara på att bygga starka relationer, förstå kundens behov och skräddarsy lösningar som överensstämmer med deras mål. Personliga möten, demonstrationer och en del resor kommer att vara en integrerad del av denna roll.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden

• Utveckla och hantera försäljningsplaner

• Utöka och underhålla kundportföljen och vårda relationer

• Samarbeta med dina kollegor inom försäljning och andra avdelningar internationellt

• Analysera försäljningsstatistik och marknadstrender

• Aktivt delta i mässor och försäljningsevenemang

 

Vem är du

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom flygfrakt, specialleveranser och hantering av stora internationella försändelser. Har du en kandidatexamen inom administration och logistik, ses det som meriterande men är inget krav. För att lyckas i rollen som Sales Manager behöver du har ett stort intresse för digital utveckling och förståelse för godstransportbranschen.

 

Som person är du framåtlutad, resultat- och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta självständigt och har ett proaktivt arbetssätt. Din styrka ligger i att skapa relationer och du har en öppenhet och bra samarbetsförmåga. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig att vara en del av ett dynamiskt internationellt team med flexibelt arbete, fast lön och möjligheten att arbeta var som helst i Sverige. Du kommer att ha ett stöttande team att assistera dig och stora möjligheter att forma regionens behov.

 

Om du är en framåtblickande och resultatorienterad person, bli medlem i MyDello, där innovation möter excellens och låt oss tillsammans forma framtidens godstransport. Redo att driva framgång? Ansök nu!

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar MyDello med Jurek. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på Matilda.thelin@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sales Manager till en snabbt växande, global tjänsteleverantör