Jurek

Sales Support agent till KONE

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering för byggnaders hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Sales Support hos KONE kommer du tillhöra en second line support där du i din roll supporterar dina interna kollegor men även slutkund. Du kommer att arbeta med avtalsadministration samt upprätthållande av masterdata i affärssystemet SAP. Din vardag kommer att vara varierande, från att lösa komplexa kundärenden kopplade till avtal och masterdata, till att generera rapporter för säljteamet och ledningen. Kommunikation sker huvudsakligen via e-post och ärendehanteringssystem.

 

Vem är du?

För att passa in i rollen som Sales Support är du en lyhörd och serviceinriktad person som kan trivas i en miljö där daglig kommunikation främst sker via e-post och där telefon används endast i undantagsfall. Du är en trygg och modig lagspelare som är naturligt samarbetande och stöttande till kollegor.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice/-support eller säljstödsuppgifter. Du har goda kunskaper i Excel och har tidigare erfarenheter av arbete i affärssystem och/eller CRM-system, främst Salesforce och SAP, är meriterande.

 

Du erbjuds

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll i ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av frihet under ansvar, flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt.

 

Mer information

Det här är ett konsultuppdrag via Jurek Business Support med start omgående fram till 2024-12-31 med mycket god möjlighet till förläning inom KONEs administrativa organisation. Vi söker dig som både är engagerad och ser din anställning långsiktig.

 

Vi erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du får möjlighet att utvecklas inom rollen som teamlead. Vi månar om dig som konsult och har långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd.

 

Är du intresserad av att höra mer om just den här tjänsten eller våra övriga konsultuppdrag och hur det är att jobba som konsult hos oss, är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 april

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Sales Support agent till KONE