(gammal) Hermods 13 st lediga jobb hos (gammal) Hermods

Alla jobb hos (gammal) Hermods

Visar annonser 1 till 13


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till (gammal) Hermods

Det finns ett Hermods för alla
Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av utbildningar och arbetsmarknadstjänster. Hos Hermods kan du läsa kurser inom vuxenutbildning, svenska för invandrare, yrkesutbildningar, Yh-utbildningar och gymnasieprogram – på det sätt som passar dig. Hermods levererar även arbetsmarknadstjänster inom personlig coachning och jobb- och utvecklingsgarantin.

En röd tråd som löper genom företagets historia är att Hermods är till för alla. Sedan 1898 har Hermods sett till den enskildes behov, förutsättningar och mål. Vi revolutionerade svenskt lärande med denna enkla idé i slutet av 1800-talet och har sedan dess utbildat över 4 miljoner människor. Idag är denna idé en självklarhet för många i ord, för oss är den en verklighet i handling varje dag, året runt.

Hållbarhet och långsiktighet
Som företag är vårt mål tillväxt i balans – för kunder, deltagare och studerande innebär det att kvaliteten alltid sätts i första rummet. Vi har ett kvalitetsledningssystem som omfattar hela verksamheten och bygger på tanken om ständiga förbättringar för att nå långsiktig kvalitet. Hermods har idag över 500 av Sveriges bästa pedagoger, coacher, chefer och administratörer. Hermods koncept, pedagogik och metoder är marknadsledande. Över 30 000 studerande och deltagare tar del av vårt utbud varje år.

Organisation
Ägare till Hermods är Inter IKEA Investments samt styrelse och ledning. Hermods är organiserat i affärsområden för att kunna arbeta kundnära. Dessa är Vuxenutbildning, Sfi, Gymnasier, Yrkesutbildning och Arbetsmarknadstjänster.

Välkommen till ditt Hermods