Jurek

Finsktalande first line support till byggbolag i Solna

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi nu en finsktalande ekonomiadministratör till tjänst inom 1st linesupport. I din roll som ekonomiadministratör kommer du jobba i ett team på om ca 12 personer och du kommer att hantera fakturamatchning, påminnelsehantering samt inkassoärenden. Under en arbetsdag varierar du mellan telefon- och mejlsupport och du har löpande kontakt med kunder, leverantörer samt internt på bolaget.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Telefon- och mailsupport
  • Fakturafrågor
  • Påminnelsehantering
  • Inkassohantering
  • Matchning av fakturor

 

Vem är du?

Vår kund är verksam i hela Norden och i din roll som ekonomiadministratör kommer du jobba mot alla nordiska länder men framför allt mot den finska marknaden, därav att vi söker dig som är flytande i finska och engelska i både tal och skrift. Fördelaktigen har du erfarenhet från roller inom ekonomi, men det går lika bra om du tidigare jobbat inom serviceyrken eller administration. Du är en van användare av Officepaketet och har genomgående god systemvana. Som person är du en prestigelös team player som drivs och motiveras av att ge service i världsklass. Vidare är du initiativtagande, lösningsfokuserad och trivs i verksamheter där man ständigt utmanas och där man får jobba mot tydliga mål.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start relativt omgående och förväntas löpa i ca ett år som ett föräldravikariat. Kunden har sitt kontor i närheten av Järva Krog och arbetsuppgifterna sker på plats. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se . Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 3 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Finsktalande first line support till byggbolag i Solna