Jurek

Serviceinriktad Receptionist till Jurek!

Brinner du för att ge förstklassig service?

 

Vi på Jurek tillsammans med våra systerbolag söker nu en dynamisk och engagerad Receptionist till vårt kontor i Stockholm! Är du en person som brinner för service och älskar att skapa glädje och trivsel? Har du en naturlig talang för att få människor att känna sig välkomna och omhändertagna? Då är det dig vi söker!

 

Arbetsbeskrivning 

Som Receptionist kommer du vara ansiktet utåt för vår verksamhet. Din roll är avgörande för att skapa en positiv och professionell atmosfär för våra kunder, kandidater och medarbetare. Du kommer att vara den första personen våra gäster och kollegor möter, och ditt engagemang och din prestigelösa inställning kommer att sätta tonen för hela deras upplevelse.

 

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

  •  Bemanna receptionen och hålla den representativ
  • Välkomna och assistera besökare samt säkerställa att de får en förstklassig upplevelse
  • Hantera inkommande telefonsamtal och e-post, och dirigera dessa till rätt avdelning
  • Administrativa uppgifter såsom posthantering, bokning av mötesrum och beställning av kontorsmaterial.
  • Samordning av interna och externa möten och evenemang.
  • Stötta kollegor med administrativa och tekniska uppgifter vid behov
  • Stötta vår marknadsavdelning

 

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet från liknande serviceyrken och är tillgänglig relativt omgående. Har du erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen och/eller kundservice är det meriterande.

 

Som person är du positiv med en inställning att ingen utmaning är för stor eller komplex för att lösa. Du är utåtriktad och trivs i en roll där du får ha många kontaktytor men samtidigt kan arbeta självgående. Vidare ser vi att du är initiativtagande, noggrann, lösningsorienterad och prestigelös. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt är en van systemanvändare med goda kunskaper i Office-paketet.

 

Vad vi erbjuder:

Detta är ett vikariat på heltid som löper under 12 månader med goda möjligheter till förlängning. Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer jobba med kompetenta och driva arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och business support. Tjänsten är placerad i moderna och trevliga lokaler ett stenkast från Stureplan i centrala Stockholm.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Towe Karlsson, towe.karlsson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se .

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 100 medarbetare internt och har ca 320 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Serviceinriktad Receptionist till Jurek!