Jurek

Säkerhetschef till Unionen

Vill du få kraft att göra skillnad?

Unionen är Sveriges största fackförbund och vi finns för tjänstemän på den privata arbetsmarknaden. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.

 

Om tjänsten

Tjänsten ingår i ett team som består av femton medarbetare. I din roll som säkerhetschef har du huvudansvar för utveckling och samordning av säkerhetsfrågor på hela förbundet. Vidare kommer du att ge ledning och förutsättningar, till tydligt och effektivt arbete inklusive beslutsfattande, inom säkerhetsområdet. Du skapar säkra och effektiva arbetssätt inom säkerhetsområdet, bland annat genom att arbeta fram rutiner och stödprocesser inom området.

 

Ditt arbete inkluderar även att:

• analysera, kontrollera och följa upp arbetet i den egna organisationen och verksamheten avseende sakområde

• implementera, upprätthålla och verka för att förbundet har ett systematiskt arbete inom aktuellt funktionsområde

• delta i krishanteringsorganisation/krisledningsgrupp

• ansvara för att förbundet har ett bra brandskydd

• genomföra risk- och konsekvenshantering

• ansvara för upprättande och uppföljning av kontinuitetsplaner

• gemensamt med övriga utpekade funktioner hantera incidenter inom området

 

Vem är du

Du har flera års erfarenhet av att arbeta med säkerhetsfrågor. Du har grundläggande kunskap om de standarder och regelverk som gäller för branschen. Du har erfarenhet av att ge råd och vägledning till verksamheten i frågor som rör säkerhetsfrågor.

 

Du har en relevant högskoleutbildning inom säkerhet, informationssäkerhet eller motsvarande, alternativt har du motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.

 

Som person är du lugn, trygg och ansvarsfull. Du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är van att arbeta självständigt som en del av ett team.Du samarbetar väl med andra och är en god kommunikatör. Du anpassar dig lätt till nya situationer och är lösningsorienterad. Du har förmågan att med stabilitet hantera kriser av olika karaktär och bidra in i krishanteringsarbete med tydlighet och struktur.

 

Du har en positiv och professionell attityd till ditt arbete. Du har ett högt säkerhetsmedvetande och en god etisk kompass. Du är lojal mot vår organisation och våra värderingar.

 

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du hög förmåga att arbeta datadrivet och "digitalt först".

 

Du erbjuds

Här erbjuds du ett meningsfullt och utvecklande arbete i en organisation där du kan vara med och göra skillnad. Vi jobbar mitt i Stockholm på en inbjudande, aktivitetsbaserad arbetsplats och har möjlighet att till viss del jobba från annan plats.

 

Fackligt ombud i den här rekryteringen är Fredrik Ostrozanszky, telefonnummer 08-50416258 eller fredrik.ostrozanszky@unionen.se

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Unionen med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766- 33 14 40.

 

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Urval sker löpande.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 april

Kategorier : Chef & Ledning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Säkerhetschef till Unionen