Jurek

Paralegal till välkänt bolag på Kungsholmen

Har du ett par års erfarenhet som paralegal och är nyfiken på nya utmaningar inom en organisation i framkant?

 

Ansvarsområden

I den här rollen kommer du att ansvarar du för att ge högkvalitativ administrativ support till chefsjuristen

 

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera:

• Administration och koordinering av styrelsematerial och möten

• Registrering av ärenden till det svenska företagets register

• Administration av insider-loggar och registreringar för att följa börsens regler

• Administrativt stöd till koncernenheter i relation till styrelserepresentationer, legaliseringar och notariseringar i Sverige av företagsdokument, fullmakter och andra uppgifter relaterade till administrationen av en stor internationell koncern med huvudkontor i Stockholm

• Administrativt stöd mot chefsjuristen

• Dessutom kan en kandidat med paralegal eller annan juridisk utbildning ha ytterligare uppgifter relaterade till juridiska ärenden.

 

Vem är du?

Du behöver ha grundläggande förståelse och kunskap om företags-, juridiska och finansiella frågor, som minimum från gymnasieutbildning eller motsvarande, samt erfarenhet av att arbeta med företags- och juridiska frågor som juristassistent eller paralegal.

 

För att lyckas tror vi att du har minst fem års erfarenhet av linkande assisterande funktion och vi ser gärna att du även arbetat med juridiskt relaterade uppgifter som juristassistent eller paralegal. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med chefer/seniorchefer i en internationell miljö, helst advokatbyrå och/eller multinationellt företag.

 

Rollen kräver att du har utmärkta kunskaper i Microsoft Office. Du måste kunna tala och skriva flytande svenska och engelska. Som person är det viktigt att du har hög integritet och kan arbeta konfidentiellt. Du är en serviceinriktad person som är flexibel och bekväm med att ge support. Det är också viktigt att du är strukturerad och organiserad i ditt arbete.

 

Mer information

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd via Jurek du arbetar tillsammans med vår kund som sitter i fina lokaler vid Hornsbergs Strand. Tilltänkt startdatum för detta uppdrag är omgående och kommer fortlöpa i minst sex månader, för rätt person finns möjlighet till förlängning och även överrekrytering direkt till kunden.

 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 februari

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Paralegal till välkänt bolag på Kungsholmen