Jurek Bemanning

Serviceinriktad kontorsansvarig till spännande verksamhet

Arbetsbeskrivning
Till en av våra kunder inom offentlig sektor söker vi nu en serviceinriktad kontorsansvarig till ett spännande uppdrag. I denna roll kommer du vara ansvarig för internservice för stockholmskontoret, men ansvar för, och resor till, kontor i övriga Sverige kan även förekomma. Arbetsuppgifterna innefattar övergripande ansvar för möbler, beställningar, interna flyttar, städavtal, bilavtal med mera. Vidare har du både mycket intern och extern kontakt med kollegor, leverantörer och kunder, och rollen ställer höga krav på att arbeta serviceinriktat.


Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll och stor vana att arbeta serviceinriktat. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet är det mycket meriterande, och har du även koll på hur offentlig upphandling fungerar är även det ett stort plus. Som person bör du vara prestigelös, serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad.


Du erbjuds

Ett uppdrag som kontorsansvarig hos en av våra kunder inom offentlig sektor. Uppdraget löper i första hand i ett år. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Caroline Widgren


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Serviceinriktad kontorsansvarig till spännande verksamhet