Jurek Bemanning

Administratör med erfarenhet inom tjänstepension

Har du en stark administrativ förmåga och brinner för att ge god service? Har du några års erfarenhet av tjänstepensioner och kollektivavtal? Då kan det vara dig vi söker!


 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en tjänstepensionsadministratör till ett bolag verksamma inom pensions- och försäkringsbranschen – med kontor i Täby. I denna roll arbetar du i ett team om 5 personer med administration och ekonomi åt bolagets befintliga kunder.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera hela den månatliga pensionsprocessen för bolagets kunder
  • Kontrollera och skicka filer till Collectum
  • Ha kontakt med kunder och utreda kundärenden
  • Planera och genomföra kundmöten i tätt samarbete med KAM
  • Gå igenom och rätta kundanalyser
  • Ha kontakt med andra försäkringsbolag och mäklare

 

Din profil

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av en administrativ roll inom tjänstepension. Du har mycket goda kunskaper inom tjänstepension och kollektivavtal. Har du även arbetat med Utlandsförsäkringar och Alternativ ITP ser vi det som meriterande.

 

Som person har du en stark administrativ förmåga och är van att ha kunden i fokus. Du har en konsultativ framtoning och brinner för att ge god service! Du trivs i roller där du får arbeta självständigt samtidigt som du är en del av ett team. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift – du bör även ha goda kunskaper i Excel.

 

Du erbjuds

En utvecklande och varierande roll på ett bolag inom pension och försäkring. Du kommer att tillhöra en positiv och dynamisk organisation och vara placerad på deras kontor i Täby. 

 

Detta är en rekrytering vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.s

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: Administratör, Handläggare, Service, Koordinator, Administrativ Support, Försäkringsbranschen, Försäkringar, Tjänstepension, ITP, Excel, Pension, Försäkring, Collectum, Alecta.


Område:

Täby

Stockholms län


Anställning:

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen

angeliqa.haapanen@jurek.seAnsök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 9 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör med erfarenhet inom tjänstepension