Jurek Bemanning

Receptionister och administratörer sökes för kommande uppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Arbetsbeskrivning
Vi söker nu erfarna receptionister och administratörer för både kortare och längre konsultuppdrag samt direktrekryteringar till våra kunder i Skåne. Tjänsterna innebär att främst ta hand om reception och växel. Förutom detta kan det innefatta andra allt i allo-sysslor såsom posthantering, administration, hålla ordning i köket, inköp av varor och kontorsmaterial. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även att ansvara för att hålla ordning i mötesrum samt att vara en allmän support på kontoret.


Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, alternativt erfarenhet av något serviceyrke, gärna inom administration. Som person är du extremt serviceinriktad, driven och du ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Att hjälpa till där det behövs är din grundinställning och du är prestigelös som person. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.


Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom administration. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionister och administratörer sökes för kommande uppdrag