Jurek Bemanning

Registrator till myndighet i Solna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi har upphandlat avtal med Kammarkollegiet som avser bemanning till statliga myndigheter och enheter inom tjänstemannasektorn runt om i Sverige.


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en registrator för ett konsultuppdrag till en myndighet i Solna. Uppdraget beräknas starta i början av maj och pågår till september, med möjlighet till förlängning.

Du kommer att arbeta på den administrativa enheten med:
- daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering av handlingar
- scanna myndighetens handlingar, arkivera och återsöka handlingar enligt arkivförteckning och hålla övriga handlingar ordnade
- besvara telefonsamtal och mail från allmänheten
- stödja myndighetens medarbetare i interna frågor gällande registrering och arkivering
- ta fram handlingar i ärenden och sekretessgranska


Vem är du?

Vi söker dig som har registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt har du minst tre års arbetslivserfarenhet som registrator. Du har tidigare arbetat i något dokument- eller ärendehanteringssystem (exempelvis W3D3, Platina), samt goda kunskaper i MS Office. Du har god kännedom om lagar och förordningar inom offentlig verksamhet för rollen som registrator. Du har även erfarenhet av att besvara på inkommande frågor angående ärenden från allmänheten.

Som person är det viktigt att du är självgående, samarbetsvillig, flexibel och att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift.


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta i början av maj och pågår till september, med möjlighet till förlängning.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.
  

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 13 april . Arbetsort : Solna . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Registrator till myndighet i Solna