Jurek

Systemintresserad Lönespecialist - Optimera

Om Optimera:
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 58 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.
 
Brinner du för löneprocessen och våra nya utmaningar inom området. Vill du utmana dig själv och vara med på vår resa? Lockas du av att tillhöra en organisation med ambitiösa och kompetenta medarbetare? Blir du ofta beskriven som strukturerad, effektiv och hjälpsam? Då borde du läsa vidare om rollen som lönespecialist med stort systemintresse hos Optimera.


Arbetsbeskrivning
Som lönespecialist kommer du arbeta med delar av löneprocessen samt förstärka på systemsidan. I denna roll arbetar du med processutveckling, underhåll, uppdateringar, förbättringar och systemutveckling. Detta gör du i samarbete med vår systemspecialist, cheferna samt kundansvariga i respektive bolag för att kunna ge god service samt säkerställa att rutiner och policys följs.

• Arbeta med samt utveckla interna rapporter och underlag för framtagande av statistik till myndigheter, ekonomiavdelningen etc.
• Vara ett stöd till medarbetare och chefer vid systemfrågor.
• Arbeta med uppdatering och utveckling av våra system.
• Arbeta med uppsättningen i aktuella system, dagligt underhåll samt vid förvärv till befintliga och nya kunder.
• Arbeta med innehållet i utbildningar och manualer till befintliga system.
• Avlasta vid hög arbetsbelastning i löneprocessen.
• Arbeta med projekt mot våra kunder och internt på avdelningen.
• Övriga arbetsuppgifter som närmsta chef anser vara hänförbara till tjänsten och vilka kommuniceras muntligen i det dagliga arbetet.

Som medarbetare på Optimera är man också skyldig att följa alla våra regler och rutiner, vara lojal mot företaget samt bidra till en god arbetsmiljö- både gällande samarbete samt vår fysiska arbetsmiljö.


Vem är du?
Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av löneadministration och är trygg och självständig i hela löneprocessen, samt att du har god systemkunskap och cirka 2-5 års erfarenhet som systemspecialist/systemförvaltare. I grunden har du sannolikt en eftergymnasial utbildning inom lön, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet.

Vidare ser vi att du:

• Är självständig, flexibel och prestigelös.
• Har god kunskap i lönesystem, med fördel AGDA.
• Är förändringsbenägen – du trivs att vara med och utveckla rutiner och processer.
• Är noggrann, strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt – du har en förståelse för vikten att kvalitetssäkra ditt arbete.
• Brinner för att ge service och samt leverera hög kvalitet i ditt arbete.
• Trivs med att ha många kontaktytor inom organisationen men är en person som samtidigt har en hög integritet och har förmåga att hantera konfidentiell information korrekt.
• Har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga.
• Du har förmåga att arbeta effektivt och trivs i ett stundvis högt tempo och kan tidvis hantera snäva tidsramar.

Du erbjuds:

Detta är ett uppdrag på heltid och kommer pågå i sex månader med mycket stora möjligheter till fast anställning hos Optimera. Detta innebär att du kommer vara anställd av Jurek, men arbeta ute hos vår kund under första sex månaderna.

Tillträde: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

Sista ansökningsdag:

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Karin Thorstensson på telefon: 073-980 69 27 eller karin.thorstensson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!
 
Område: Malmö
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 6 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Systemintresserad Lönespecialist - Optimera