Jurek Bemanning

Senior lönekonsult med start omgående

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom löneområdet och som tidigare arbetat med nordiska löner. Har du en stark servicekänsla och är du ute efter ett längre uppdrag med start omgående? Då kan det vara dig vi söker!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en senior lönekonsult för ett uppdrag på initialt 1 år, med placering i Solna. Du kommer att vara ansvarig för att koordinera lönerna för de nordiska länderna, och ha tät kontakt med kundens externa lönebyrå – för att säkerställa att underlaget såväl som utfallet är korrekt. 


Din profil

Vi söker dig som är en senior lönekonsult och som har tidigare erfarenhet av nordiska löner, samt känner dig bekväm i rollen som kravställare.

Som person är du professionell, engagerad och driven. Du gillar att ge service, och är duktig på att förklarar så att andra förstår. Vidare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska.


Du erbjuds
 ett spännande uppdrag på ett internationellt företag i Solnaområdet. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå ett år framöver.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på 
angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller.

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 20 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior lönekonsult med start omgående