Jurek Bemanning

Office manager sökes till spännande uppdrag på myndighet

Har du tidigare erfarenhet att agera chefsstöd och arbeta i en administrativ roll med inslag av HR? Gillar du ett varierat arbete där du får vara spindeln i nätet och arbeta både högt och lågt? Då kanske detta är ett uppdrag för dig! Just nu söker vi en office manager till ett spännande uppdrag på en myndighet i Göteborg. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande.

 

Arbetsbeskrivning

Till en myndighet i Göteborg söker vi nu en office manager för ett konsultuppdrag med start i oktober 2019 och som löper till 2020-12-31 med chans till förlängning. Rollen som office manager är väldigt varierad och innebär att ge chefsstöd i administrativa arbetsuppgifter samt att ha ett övergripande kontorsansvar. Arbetsuppgifterna kan till exempel innefatta:

 

 • Konsulthantering (Lägga beställningar, administrera att profil blir skriven, administrera att träffa kandidater etc)
 • Arbetsplatser (flyttar, datorbeställningar, skärmar, lediga platser och datorer, behov etc.)
 • Lokalfrågor, ventilation, frukt, tidningar, prenumerationer, se till att folk håller snyggt i lokalen, att det rensas ur skåp när folk slutar etc.
 • Semesterlistor, fikalista
 • Mötesanteckningar, dokumentation av workshops
 • Beställningar generellt (telefoner, hörlurar, webkameror, hjälpmedel mm)
 • Firanden, avtackningar och blombud, insamlingar till presenter etc.
 • Rekrytering - sköta administration, facilitera att skriva annons, administrera reachmee, boka möten med HR etc.
 • Utbildningar - hålla reda på vilka regler som gäller vid inköp, kommunicera med inköp och utbildningsföretagen om vad vi kan anmäla oss på, hålla koll på vilken medarbetare som ska gå vilken utbildning, när och till vilken kostnad
 • Ekonomisk uppföljning vad gäller utbildning, personalomkostnader och resor på totalen
 • Svara på frågor kring regler och processer kring föräldraledighet och sjukskrivningar samt hålla kolla på att medarbetare rapporterar i Palasso
 • Påminna om tidrapportering och se till att rapporter kommer in i tid, hålla koll på månadsbrytningar
 • Hålla koll på datum och skicka in reseräkningar
 • Hålla ordning på dokument i samarbetsrum
 • Uppdatera intranätet med månadsbrev m.m. 
 • Utgöra skyddsombud

 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av administrativt arbete och som är van att stötta chefer. Vidare bör du ha tidigare erfarenhet av att ha kontorsansvar, och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från en liknande roll inom offentlig sektor. Har du erfarenhet av HR-administration är även det mycket meriterande. Du ska ha god datorvana och samt mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift. Som person är du strukturerad, ordningsam och kommunikativ. Du har en god initiativförmåga och kan ha många bollar i luften samtidigt.

 


Du erbjuds

En roll som office manager på en myndighet i Göteborg. Uppdraget omfattar heltid med start i oktober 2019 och löper till 2020-12-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sökord: Administratör, kontorsansvarig, office manager, ledningsstöd, VD-assistent, chefsadministratör

 

Område:

Göteborg

Västra Götalands län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Office manager sökes till spännande uppdrag på myndighet