Jurek Bemanning

McKinsey & Company söker Jr Executive Assistant till Göteborg

Som Executive Assistant på McKinsey är du en del av supportavdelningen som stöttar och bistår konsulter och Partners i deras dagliga arbete. Rollen är en viktig och central funktion för att få allt att gå ihop och ställer höga krav på service och kvalitet. Här arbetar du brett med koordinering och administration samt driver ofta egna projekt vid sidan om det dagliga. Det är en roll som förutsätter god samarbets- och lösningsförmåga, noggrannhet, kommunikationsförmåga och proaktivitet.

I tjänsten ingår sedvanliga assistentuppgifter såsom hantering och koordinering av kalender, koordinering av möten och dokumentation både gentemot klienter och det interna teamet samt upprättande och redigering av presentationsmaterial. Vidare ingår även att arbeta med olika events - koordinering och organisation av interna och externa seminarier och events av större eller mindre karaktär. Du ingår i ett team av assistenter i Stockholm som du på daglig basis kommer ha mycket kontakt med. Tillsammans med dem samt med Office Services Assistant i Göteborg ansvarar ni för att ge kontoret kvalificerad support.

Som person har du lätt för att anpassa dig till olika situationer och människor och du har en professionell attityd där problemlösning är en del av dina dagliga utmaningar. Vi kallar det för en can do attityd, dvs här finns inga omöjliga uppgifter – bara olika sätt att lösa det på. För att passa in i kulturen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt och i grunden en positiv inställning till dig själv och dina kollegor. Dina tidigare erfarenheter har gett dig god koordineringsförmåga och du trivs med att arbeta i högt tempo där teamets behov styr din arbetsdag. Ibland ställs krav på möjlighet att ställa upp med kort varsel utanför arbetstid varför du bör vara flexibel.

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning, gärna kompletterad med en eftergymnasial utbildning t ex inom administration eller service. Du bör ha något års erfarenhet som assistent men är nu sugen på att utvecklas mer inom ramen för rollen och få vara del av en högpresterande och internationell miljö där ditt bidrag blir en viktig kugge i den dagliga verksamheten. Du är van att uttrycka dig obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift. Vidare är du tekniskt bevandrad och har goda kunskaper inom Office programmen.

Tjänsten är ett vikariat med start snarast möjligt fram till augusti 2020. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning eller fast tjänst.

Är du den vi söker och vill ha ett utmanande arbete i en internationell och dynamisk miljö ser vi fram emot din ansökan snarast möjligt. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet i denna tillsättning och kommer att göra urval och intervjuer löpande.

För mer information vänligen kontakta Susanne Waering, Jurek Rekrytering & Bemanning via e-mail; susanne.waering@jurek.se.

McKinsey är ett managementkonsultbolag som arbetar med många av Sveriges och världens största organisationer, inom privat såväl som offentlig sektor. Kvaliteten på vårt arbete är helt beroende av de människor som arbetar hos oss. Därför är ett av våra viktigaste mål att attrahera och utveckla duktiga medarbetare. Några av våra ledord är engagemang, samarbete och mångfald.
 
sökord: Assistent, Executive Assistant, Kontorsassistent, chefsassistent, administrativ assistent

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Susanne Waering


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb McKinsey & Company söker Jr Executive Assistant till Göteborg