Jurek

Lumell Associates söker en kontorsassistent till en bred roll

Är du personen som får det dagliga arbetet på kontoret att rulla på och vill vara ansvarig för att skapa en välkomnande och familjär atmosfär? Läs då gärna vidare!


Arbetsbeskrivning
Lumell söker nu en Kontorsassistent. Som Kontorsassistent kommer du tillsammans med Administrativt ansvarig ha ansvar för kontoret och att den dagliga verksamheten fungerar. Ni kommer att jobba tillsammans i ett team där ni fungerar som stöd för medarbetare och ledningsgrupp samt ha eget ansvar för olika projekt. I din roll arbetar du brett inom olika områden i företaget vilket innebär att du kommer arbeta nära ansvariga för tex IT och rekrytering och flertalet andra interna processer vid behov, då främst med administrativa uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta följande:
• Brett kontorsansvar som innebär till exempel inköp, hålla ordning på allmänna ytor och bidra till en hög trivsel
• Hjälpa till med löpande ekonomiuppgifter, exv. fakturahantering, löner, kvittoredovisning etc.
• Administrativt stöd till ledningsgruppen genom bland annat resebokningar och konferensplanering
• Ansvara för egna projekt till exempel byte av leverantörer eller event


Vem är du?
Vi ser gärna att du har någon arbetserfarenhet av en liknande roll och besitter en god service-och administrativ vana. Har du eftergymnasial utbildning så är detta meriterande men absolut inget krav. Har tidigare erfarenhet från enklare ekonomisysslor är detta mycket meriterande. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Office-paketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person brinner du för service och administration. Du är alltid serviceminded, har ett öga för detaljer och gör gärna det lilla extra. Du trivs i en assisterande roll och är därför också väldigt prestigelös, flexibel och lösningsorienterad. Vidare trivs du i en miljö där ad-hoc tillhör vardagen och är både öppen och proaktiv. Slutligen är du en teamplayer med en positiv grundinställning!


Du erbjuds
En bred och varierande roll som du kan vara med och utforma till viss del i en platt organisation med högt i tak och familjär känsla. Du kommer till ett tajt gäng, där man umgås och har kul tillsammans. Lumell sitter i fina lokaler mitt i Stockholms city.

I denna rekrytering samarbetar Lumell med Jurek, är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 
monia.letmark@jurek.se.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Om verksamheten
Lumell Associates grundades i Sverige 2010. Vi har sedan starten fokuserat på angelägna utmaningar inom välfärden med särskilt fokus på hälso- och sjukvård, äldreomsorg, socialtjänst och skola. Alla våra uppdrag syftar till att i förlängningen kunna bidra till ett bättre liv för fler.

Sedan starten har Lumell fått förtroende att stötta beslutsfattare i flera hundra projekt inom offentlig och privat sektor. Vi bistår uppdragsgivare på alla nivåer inom välfärdssystemet, från Regeringskansliet, myndigheter, regioner/landsting och kommuner till utförare av bland annat vård och omsorg. Som rådgivare har vi en oberoende ställning och strävar efter att bistå våra uppdragsgivare med att fatta välgrundade beslut.

Idag är vi drygt 30 kollegor med många olika bakgrunder. Hos oss arbetar bland annat läkare, disputerade forskare, civilekonomer, civilingenjörer och statsvetare. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta som managementkonsulter nationellt och internationellt och vi ser en styrka i att kunna sätta samman tvärprofessionella team. Gemensamt för alla våra medarbetare är ett stort personligt driv och nyfikenhet inför att verkligen förstå vad välfärdens utmaningar består i och hur de kan lösas.

Sökord: assistent, kontor, administratör, administration, kontorsassistent, kontorsansvarig.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lumell Associates söker en kontorsassistent till en bred roll