Jurek Bemanning

Engagerad juriststudent sökes till globalt bolag

Är du i mitten av din juristutbildning och nu vill samla på dig relevant arbetslivserfarenhet inför framtiden? Vill du arbeta i en global miljö, tillsammans med kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en juristassistent på deltid till deras kontor beläget i Kista. Vår kund är en satellitoperatör för telekommunikation och arbetar globalt. Du kommer att sköta sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en juristassistent men även ha ansvar för kontakter med myndigheter och klienter. Du kommer arbeta med sökning och sammanställning av information i t.ex. Word och Excel samt upprätta, granska och klassificera avtal och andra juridiska dokument. I dina arbetsuppgifter ingår även att skriva enklare utredningar och föra protokoll på engelska.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som läser på juristlinjen och är i mitten av dina studier. Du är van vid självständigt arbete och har inga problem med att ta för dig. Koncernspråket är engelska, varför det är av vikt att du har goda kunskaper i såväl engelska som svenska. Har du dessutom kunskap inom andra språk, såsom ryska eller turkiska, ser vi det som starkt meriterande.

 

Du bör ha mycket god kunskap i Officepaketet och får gärna ha erfarenhet från arkivering inom liknande verksamhet. Meriterande är om du har engagerat dig ideellt vid sidan av dina studier. Som person är du noggrann och strukturerad. Vidare är du självgående och effektiv samt duktig på att organisera.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter! Det här är en perfekt tjänst för dig som vill anta nya utmaningar och skaffa dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti som förväntas pågå i sex månader, med chans till förlängning. Du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Deltid

 

Kontakt:
My Andersson

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad juriststudent sökes till globalt bolag