Jurek

Engagerad juristassistent till White & Case

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en juristassistent till White & Case kontor beläget mitt i centrala Stockholm. Du kommer att tillhöra Process-gruppen och på bästa sätt assistera jurister och delägare i deras arbete. Arbetet kommer att innebära kommunikation med andra kontor inom White & Case globala nätverk samt med klienter, domstolar och myndigheter. Du förväntas under perioder arbeta självständigt utifrån övergripande instruktioner.

Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Förbereda material inför möten
• Hantera stora mängder dokument
• Kopiering och indexering
• Korrekturläsning
• Redigering av text
• Genomgång av fakturor och bokningar av olika slag
• Registrering och hantering av nya ärenden


Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieexamen och minst några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du behärskar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift, då byråns verksamhet är utpräglat internationell.

Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, strukturerad och ser vad som behövs göras. Du är van vid högt tempo samt att hantera många uppgifter samtidigt, du har förmåga att vara snabb och kunna prioritera ditt arbete. Vidare brinner du för serviceyrket och ser god service som en självklarhet samt är intresserad av att lära dig nya saker. Du är trygg i din yrkesroll och du uppskattar att samarbeta med andra samtidigt som du inte är rädd för att flagga och ta hjälp.


Du erbjuds
Du erbjuds en utmanande och spännande tjänst på ett internationellt företag med trevliga medarbetare som sprider en positiv stämning runtomkring sig. Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående till och med årsskiftet 2020/2021.

I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska). För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!


Om verksamheten
Det som från början var en radikal idé – att hela världen var vår marknad – har nu blivit verklighet.

White & Case är en av världens största advokatbyråer. Genom våra 2,200 advokater fördelade på 42 kontor i 30 länder har vi kapacitet att ta oss an de största och mest komplexa uppdragen. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom M&A, private equity, bank och finans, kapitalmarknad och tvister. Vi har haft kontor i Sverige i över 30 år och idag arbetar ca 70 personer varav 40 jurister på vårt Stockholmskontor.

Sökord: Juristassistent, Assistant, Assistent, Legal Assistant, Service, Administration, Juridik, Handläggare, Domstolshandläggare, Advokatsekreterare, Åklagarsekreterare, Coordinator, Office Manager.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad juristassistent till White & Case