Jurek Bemanning

BESTSELLER söker en junior HR- och löneadministratör

Har du tidigare arbetat med avtalshantering och har erfarenhet av detaljhandelsavtalen? Vill du vara en del av ett sammansvetsat och härligt gäng där du får möjlighet att lära dig mer om löneprocessen? Är du strukturerad, engagerad och trivs i en serviceinriktad roll? Då kan det vara dig vi söker till BESTSELLER!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som junior HR- och löneadministratör kommer du, tillsammans med två kollegor, att hantera lönerna för BESTSELLERS 110 butiker runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innefatta att:

 

 • Granska och godkänna anställningsavtal
 • Lägga in nyanställda och registrera avtal i Visma Agda
 • Ha kontakt med och rapportera till myndigheter
 • Scanna avtal och arkivera dessa
 • Vara kontaktperson mot butikerna i lönefrågor
 • Gå igenom avstämningslistor

 

Din profil

Till denna roll söker vi dig som har god erfarenhet av avtalshantering och som tidigare arbetat med detaljhandelsavtalen. Har du även tidigare erfarenhet inom löneadministration ser vi detta som meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift, samt har grundläggande kunskaper i Excel.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att det som kännetecknar dig är att du:

 

 • Gillar att ge service och har ett glatt och positivt förhållningssätt
 • Är strukturerad, noggrann och proaktiv i ditt arbete
 • Har en hög integritet och förstår vikten av att hantera information konfidentiellt
 • Gärna vill vara en del av en gemenskap – och har en god samarbetsförmåga
 • Är prestigelös och hugger i där det behövs


Vi erbjuder dig
 en möjlighet att vidareutvecklas inom löneområdet, på ett socialt bolag där alla arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Detta är ett vikariat med start i december 2019 till och med mars 2021 där du kommer att vara placerad på vårt svenska huvudkontor i Frösundavik, där vi sitter i en vacker herrgård belägen precis vid vattnet med närhet till Hagaparken.

 

I denna rekrytering samarbetar BESTSELLER med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – så om detta känns som din nästa utmaning, skicka in din ansökan redan idag!

 


Om BESTSELLER

BESTSELLER är ett internationellt modeföretag med varumärken såsom JACK and JONES, VERO MODA, ONLY och VILA. BESTSELLER driver både egna kedjor/butiker likväl som vi har ett stort antal återförsäljare på marknaden.

 

Vi erbjuder en utvecklande och spännande arbetsplats med högt tempo där vi alla jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Att vara en sann BESTSELLER innebär att man förstår vår filosofi och låter våra värderingar genomsyra det dagliga arbetet. Läs gärna mer om BESTSELLER och våra värderingar på www.bestseller.com

 

Sökord: HR, Human resources, HR-administratör, HR-generalist, HR-assistent, HR-Koordinator, personaladministration, HR-Coordinator, HR Assistant, HR support, administration, Lön, Payroll, Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll Administrator, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Agda, Visma.

 

Område:

Solna

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Angeliqa Haapanen

angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 18 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb BESTSELLER söker en junior HR- och löneadministratör