Jurek Bemanning

Assistent till Independence- och Riskfunktionen på Deloitte

Independence- och Risk-avdelningen inom Deloitte arbetar med att tillse att vi följer alla regler och lagar som åligger en revisionsfirma. Detta spänner över allt från acceptans av nya kunder till finansiella innehav hos våra delägare och medarbetare. Vår Independence-grupp består för närvarande av tre personer och vi söker nu ett tillskott till vår grupp på huvudkontoret i Stockholm!


Om rollen

Arbetsuppgifterna inom Independence- och Risk är omväxlande och kommer bestå av att göra löpande granskningar och uppföljningar avseende hur våra delägare och anställda efterlever våra interna riktlinjer och regelverk. Du kommer assistera våra delägare att registrera sina värdepapper i ett globalt system som du även kommer att ansvara för att hålla uppdaterat. Du kommer också ansvara för och arbeta med utskick, administrering och uppföljning av olika e-learningkurser inom området. Arbetet innebär flexibilitet och ställer höga krav på eget ansvarstagande och uppföljning.

Andra arbetsuppgifter är bl a uppdateringar av koncernstrukturer på våra befintliga klienter samt diverse andra uppgifter inom oberoende-området, såsom test av kundacceptans och annan löpande administration. Ytterligare administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.


Vi söker

Om du är den vi letar efter har du minst 2–4 års arbetslivserfarenhet och gymnasiekompetens. Eftergymnasial utbildning är meriterande, men inget krav. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl som i Microsoft Office.

Som person har du har en stark drivkraft, god etik och är noggrann. Du är lojal, serviceinriktad och är intresserad av att lära dig nya saker samt samarbetar bra med dina kollegor. Du är analytisk och har en förmåga att etablera goda kontakter med både dina kollegor samt övriga delar av organisationen. För rollen är det viktigt att du ska kunna ta egna initiativ, fullfölja projekt och vara självgående samt att du har en hög integritet.


Vi erbjuder

En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv, våra klienter och vår verksamhet. Du får arbeta med spännande, komplexa uppdrag i team som alltid värderar ditt perspektiv. Genom praktisk erfarenhet, en coach som stöttar din karriär, utbildning och kontinuerlig feedback får du hjälp att ta till vara dina styrkor.

Detta är initialt ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, på sex månader med start enligt överenskommelse. För rätt person finns därefter god chans till överrekrytering hos kund. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om verksamheten

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 286 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Assistent till Independence- och Riskfunktionen på Deloitte