Jurek

Administrativ receptionist för heltidsuppdrag i Göteborg

Till vår kund belägen i centrala Göteborg söker vi nu en driven och positiv receptionist med start omgående. Det här är ett konsultuppdrag som kommer att pågå till 30 juni 2021, med chans till förlängning. 

 

 

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär ett traditionellt receptionistarbete där du utöver att bemanna receptionen arbetar med följande: 

• Hanterar växeltelefonen

• Hanterar ärendehanteringssystemet

• Besvarar förfrågningar

• Hanterar post

 

Ytterligare arbetsuppgifter inom service och administration kan tillkomma. 

 

 

Du som söker

Till det här varierande och roliga arbetet som receptionist söker vi dig som har erfarenhet av arbete inom reception, telefonväxel, administration eller liknande sedan tidigare. Du är bekväm med att arbeta i Outlook, Teams, Excel och Word. Det är meriterande med vana av arbete i ärendehanteringssystem. Det är vidare med erfarenhet av Vision 80/20 Svara, Nilex, Receptionist Console och SharePoint.

 

Som person söker vi dig som är positiv, trevlig, effektiv och hjälpsam. Du tycker om att ge god service och har ett professionellt och genuint bemötande. Du har en god systemvana och är intresserad av att sätta dig in i nya system. 

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och utvecklande uppdrag som receptionist på heltid, med start omgående och avslut 30 juni 2021, med chans till förlängning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. Du når mig på: elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administrativ receptionist för heltidsuppdrag i Göteborg