Jurek Bemanning

Dansktalande 2nd Line Support till BMW Financial Services

Nu söker vi en serviceinriktad medarbetare till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna. Är du en person som brinner för att ge service i världsklass och att arbeta med många kontaktytor i kombination med administrativt arbete – då har vi tjänsten för dig!

Inom 2nd Line Support kommer du att få vara del av en rolig och prestigelös arbetsplats som har ett starkt varumärke. För rätt person med rätt inställning kommer du ges möjlighet att utvecklas inom teamet och BMW Group. BMW ställer stora krav på sina medarbetare, men erbjuder också mycket tillbaka.Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att arbeta med 2nd Line-ärenden rörande fordonsfrågor och finansiella frågor. Du kommer att bistå det outsourcade kundtjänstteamet med specialistkunskap inom dessa områden. Du kommer att tillhöra BMWs Nordiska funktion och jobba riktat mot den danska verksamheten.

Teamet består av 5 personer och du rapporterar till din teamledare. Detta är en spännande tjänst med många kontaktytor som erbjuder en rolig och omväxlande miljö där du dels kommer i kontakt med både interna och externa parter, men också arbetar mycket administrativt.

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
Hantera frågor rörande fakturor, moms och avskrivningar.
Ge förstklassig service till BMWs kunder gällande fordonsfrågor.
Ta emot och följa upp ärenden i CRM-systemet Lime.
Följa upp kampanjer och ha löpande kontakt med kunder.
Arbeta brett med administration tillsammans med dina kollegor.
Aktivt delta i projekt för att förbättra och förenkla rutiner och processer.

Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du att vara delaktig i arbetet att implementera rutiner och processer för den danska funktionen. Du kommer även att stötta dina kollegor i övriga frågor, samt arbeta med klagomålshantering.


Vem är du?

Vi söker dig som arbetat minst ett par år med ett serviceinriktat arbete och har erfarenhet av ekonomi, kundservice, back office och/eller administration. För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i danska i tal och skrift. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning inom ekonomi, men inget krav.

Vidare ser vi att du har en förmåga att vilja leverera god service i kommunikation med kunder. Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att förstå helheten. Du strävar ständigt efter att förbättra och strukturera ditt arbete och skapa en kundupplevelse utöver det vanliga. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, positiv och ansvarsfull person som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är god användare av Office-paket och CRM-system.


Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som löper tillsvidare, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos BMW Financial Services där du har en lika stor del i BMWs framgång som en anställd. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav. Det kan även förekomma resor i tjänsten.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om BMW Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag som är ett helägt bolag inom BMW Group. BMW har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansieras miljontals bildrömmar runt om i världen. BMW Finans är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har BMW Finans sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Caroline Perneryd
caroline.perneryd@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 25 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Dansktalande 2nd Line Support till BMW Financial Services