Skanska

Administratör Hus Sydost, Linköping

Vi på Skanska söker administratör till Linköpingskontoret (50%)

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.


Region Hus Sydost Östergötland präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi söker nu en serviceinriktad, social och strukturerad administratör till vår verksamhet Hus Sydost med placering på vårt kontor i Linköping. Vi är på en spännande resa och vill gärna att du följer med!


Du är en nyckelperson på kontoret


Att vara administratör hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, med allt ifrån att hantera kalendrar och möten till att göra kontorsrelaterande inköp och lättare ekonomisk uppföljning. Du kan själv påverka dina uppgifter utifrån vilken profil du har. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår distriktsekonom och rapporterar direkt till distriktschefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:


- Att stötta chefer, distriktsekonom och/eller hela avdelningar i det dagliga arbetet
- Kontroll och rättning av löner i vårt lönesystem
- Hantera kalendrar och möten
- Inköp och beställningar till kontoret
- Posthantering
- Viss ekonomisk avstämning
- Hantera allmän administration


Du kommer också vara vårt ansikte utåt. Du ger information och service till kontorets hyresgäster och besökare genom personlig kontakt, e-post och per telefon.


Vill du vara med och skapa vinnande lag?

Vi söker dig som vill bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer och vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått från din utbildning och din arbetslivserfarenhet. Du har utbildning på lägst gymnasienivå, gärna eftergymnasial utbildning inom administration. Du har erfarenhet av administrativt och serviceinriktat arbete. Du har goda IT-kunskaper samt är en van användare av Office-programmen. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska.


Ditt arbetssätt utmärks av mycket hög servicekänsla, samarbetsvilja, noggrannhet och struktur. Du har förmåga att skapa goda relationer och bidrar till en god stämning. Du är självständig och lösningsfokuserad och har vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du kan hantera mycket information och trivs med ett högt tempo och flexibilitet. Vi erbjuder en trivsam miljö med härliga kollegor, där du får ta eget ansvar och vara delaktig i verksamheten. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Låter detta som en tjänst för dig?

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 25 juni!


Tjänsten är på 50% med tillträde snarast möjligt. Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast tisdagen den 25 juni. Vi är övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten hänvisas till distriktsekonom Kristina Palmér, 010-449 80 39. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010-449 53 28. 

Skanska Hus Sydost i Östergötland är en aktiv utvecklande och stabil aktör i Östergötland. Vi är idag cirka 70 medarbetare utspridda på olika projekt i distriktet och vi har flera spännande utmaningar framför oss. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för ledarskap och mångfald och vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Våra värderingar präglar organisationen och skapar en sund företagskultur!

 

Additional Information

  • Location: Linköping, Östergötland, Sweden
  • Schedule: Deltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 juni . Arbetsort : Skanska . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Administratör Hus Sydost, Linköping