NCC

Administratör/lönehandläggare

Ställningsmontage & Industritjänst samt vårt systerföretag Bergnäsets Ställningsmontage är serviceföretag som erbjuder kunder inom industrin tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar. Verksamheterna har funnits i över 40 år på marknaden och ingår i NCC koncernen.

Ställningsmontage & Industritjänst AB har idag drygt 100 årsanställda med gedigen och hög kompetens för såväl ställningsarbeten som byggnadsarbete. 

Kom och hjälp oss att växa! Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi. För att vi ska lyckas med alla spännande uppdrag, behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Vi söker därför en erfaren och driven Löneadministratör till vårt kontor i Iggesund.


Här är dina nya utmaningar

Som administratör hos oss har du en bred roll där du stöttar företaget med administrativ support. En viktig del i din roll är att tillsammans med övriga lönehandläggare registrera tid för våra yrkesarbetare samt att stötta platschef med upprättande av fakturaunderlag och slutfaktura. Du är även behjälplig med övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Vi söker en kvalificerad administratör som vill vara med att påverka och bli en viktig spelare i vår verksamhet.


De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig med några års erfarenhet av lönehantering och fakturering samt har god datorvana och kunskaper i MS Office. Du tycker om att ha en bredd i ditt arbete och motiveras av varierande uppgifter. För att trivas och prestera väl i rollen tror vi att du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du tycker om att arbeta självständigt, ta ansvar och egna initiativ. Du kommer att ha stora kontaktytor och det är därför viktigt att du trivs med att skapa goda relationer med olika typer av människor samt att du har förmågan att anpassa dig till nya situationer.


Vi erbjuder

Hos oss på Ställningsmontage & Industritjänst AB erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är ett familjärt företag med positiv anda där vi tycker det är roligt att gå till jobbet. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.


Ytterligare information

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Pettersson på: 070-2168710 alt. hans.pettersson@stallningsmont.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Partner Cecilia Romö på: cecilia.romo@ncc.se

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-07-31.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Hudiksvall . Publicerat : 19 juni

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från NCC

Alla jobb hos NCC

Liknande jobb Administratör/lönehandläggare