Moderna Försäkringar

Administratör Riskbedömning

Moderna Försäkringar söker en administratör till riskbedömningsavdelningen
 

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 4000 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling.


Nu söker vi en administratör. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Malmö och ingå i riskbedömningsgruppen.

 

Tjänsten


Riskbedömningsgruppen i Malmö arbetar med inkommande hälsodeklarationer från kunder som önskar teckna försäkring som ger ersättning vid sjukdom.  

 

Jobbet består av att ta hand om inkommande post, fakturor, beställa journaler, skicka frågor och fullmakter till kunder, samt att skicka påminnelser. Andra administrativa arbetsuppgifter kan också tillkomma. Du arbetar i ett team med 4 riskbedömare och i nära samarbete med vår personskadeavdelning.

 

Din bakgrund

 

Du har gymnasieexamen och är väl förtrogen med Officepaketet (främst Word och Excel). Du är nyfiken på att lära nytt och är flexibel.

 

Du är som person:

  • framåt, engagerad och ansvarsfull med en hög servicekänsla och du har alltid kunden i fokus 
  • social och lyhörd i umgänget med andra
  • lojal
  • lätt att samarbeta med samtidigt som du kan arbeta självständigt

Du måste kunna:

  • arbeta under tidspress
  • arbeta strukturerat och ha ett gott ordningssinne.

 

Intresserad?

 

Tjänsten är en visstidssanställning på halvtid under hösten med placering på vårt kontor i Malmö. Tillträde 2019-10-01. Möjlighet till förlängning och utökad sysselsättningsgrad finns under våren 2020.

 

Frågor om tjänsten besvaras av Lina Holmén, tel: 073-7071675, chef riskbedömning

Facklig representant FTF är Simon Basdajian, tel: 0736-5566209.


Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att ansöka nedan. Intervjuer kommer göras löpande, vi behöver ha din ansökan + CV senast den 22/9 2019.

 

 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 september . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Moderna Försäkringar

Alla jobb hos Moderna Försäkringar

Liknande jobb Administratör Riskbedömning