Jurek Bemanning

Wiklunds söker Löneadministratör

Vill du arbeta i företag där du kan utvecklas, ha roligt och känna dig trygg – läs då vidare.

Om tjänsten
Wiklunds söker nu en löneadministratör som drivs av att ha helhetsansvaret och kan hantera hela löneprocessen. Du kommer att jobba med lönehanteringen för ca 240 medarbetar och i arbetet ingår även en variation att göra en del personaladministration. I rollen kommer ditt arbete att bestå av att ta hem och starta upp lönehanteringen internt på bolaget då den varit outsourcad, vilket ger dig en stor möjlighet att påverka och bli stjärnan som gör att våra medarbetare får rätt lön varje månad. Målet är att tillsammans med HR-chefen, som du även rapporterar till, att bolla tankar och lösningar och digitalisera och förenkla löneprocessen både för lön/HR och för chefer och medarbetare.


Vem är du?

Som person tar du ansvar för ditt arbete och är noggrann. Du tycker om att strukturera upp där det är oordning och gillar att hitta lösningar på problem och du kan planera samt prioritera ditt egna arbete och håller satta deadlines. Du är social och vet att din kommunikation i både tal och skrift behöver vara anpassad efter person och situation. Du tycker att humor är en viktig del för att skapa en bra arbetsmiljö. Slutligen har du lite skinn på näsan med en touch av ödmjukhet och ser dig själv som en Teamplayer.

Du har minst 3–4 års arbetserfarenhet från lönearbetet och har arbetat och känner dig trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen. Har du tidigare arbetat inom Hogia Plus eller TransPA är detta meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt har goda kunskaper i Office-paketet. Du tycker om att lära dig nya system och skaffa dig djupare förståelse i dom.


Du erbjuds

En spännande och varierande roll med korta beslutsvägar i en platt organisation och där man vill framåt och där du får möjligheten att vara med och bidra till att utveckla företaget ytterligare. Du kommer till ett glatt gäng som gärna knäcker idéer över en bit knäckemacka. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Järfälla med möjlighet till parkering.

Wiklunds ser det som en självklarhet att ha kollektivavtal med tjänstepension för att skapa trygghet i arbetet och för framtiden. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag, rikskortet, subventionerad sjukvård, förskottsemester och möjlighet till hälsokontroller.


Ansökan och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Wiklunds med Jurek Rekrytering & Bemanning.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se.


Om företaget

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde hos våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 230 anställda.
För mer information om Wiklunds gå in på www.wiklunds.se
 

Område:

Upplands Väsby
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia LetmarkAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 10 juni

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Wiklunds söker Löneadministratör