Jurek

Vd-assistenter sökes

Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Business support. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster som kommer in.

 

Din intresseanmälan: Vi på Jurek vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att jobba som Executive Assistant eller Assistent till VD/Koncernledning. På Jurek träffar vi proaktivt kandidater, och vill därför gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att ta nästa karriärkliv, antingen som visstidsanställd konsult hos oss eller i en fast tjänst hos någon av våra kunder.

 

Gällande visstidskonsulter söker vi efter personer för både kortare och längre uppdrag och som helst finns tillgängliga omgående. I våra konsultuppdrag får du chans att lära dig om olika typer av branscher och organisationer.

 

Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna och kompetenskraven för tjänsten varierar beroende på uppdrag och kund.

 

För att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn.

 

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Vd-assistenter sökes