Jurek

Utbildningsadministratör till Sveriges Åkeriföretag

Vill du också arbeta inom en organisation med höga betyg på medarbetarundersökningen? Är du en strukturerad person som trivs i en roll där du får utlopp för din koordinerande och kommunikativa förmåga?

 

Sveriges Åkeriföretag finns för Sveriges åkeriföretagare och är åkerinäringens branschorganisation. De arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Vi söker nu dig som vill arbeta med utbildningsadministration på kontoret i Umeå! 

 

 

Arbetsbeskrivning

Som utbildningskoordinator kommer du arbeta enligt funktionens verksamhetsplan och budget. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 

• Planera, koordinera och administrera våra utbildningar, främst YKB-kurser

• Löpande medlemsvård och service till medlemmar, potentiella medlemmar, leverantörer och kunder genom kontakt via både telefon och mail

• Uppdatera medlemsregister samt övrig löpande administration

• Vara behjälplig inom hela funktionen Utbildning

• Du kommer även stötta i konferensplanering med bland annat inbjudningar, konferensbokningar, ta emot anmälningar, göra korrigeringar i program, kontakt med talare och medlemmar samt uppdatering av hemsidan

 

 

Vem är du?

Vi ser att du har några års erfarenhet från administrativt och koordinerande arbete, gärna inom utbildningsadministration.

 

För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är en strukturerad person som trivs med att kommunicera med många olika människor. Du är en självständig person, som tar för dig och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

 

Rollen ställer krav på att du kan arbeta i ett högt tempo och klarar av att ha många uppgifter igång parallellt. Du har lätt att navigera dig i olika system och det är meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet Lime.

 

 

Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag om initialt 6 månader, med stor chans till förlängning samt eventuell överrekrytering för rätt person. Du anställs hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbetar hos Sveriges Åkeriföretag.

 

Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående eller enligt överenskommelse.

 

Vid frågor om tjänsten ber vi dig vända dig till ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande! Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Om Sveriges Åkeriföretag

Sveriges Åkeriföretag bevakar åkerinäringens intressen och stödjer våra medlemsföretags behov av företagsutveckling, opinionsbildning och lobbying. Vårt mål är att lyfta hela den svenska åkerinäringen, göra näringen mer synlig och höja branschens anseende. Sveriges Åkeriföretag informerar och ger medlemsföretagen råd i bland annat juridiska, ekonomiska och tekniska frågor och vi erbjuder utbildningar och certifieringar. Vi företräder också medlemsföretagen i kontakter med myndigheter, regering och riksdag, intresse- och näringslivsorganisationer. Genom att bevaka näringens intressen, driva på i miljö- och trafiksäkerhetsarbetet och bevaka utvecklingen i branschens omvärld arbetar vi även för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Vi är ett team på 42 anställda över landet som samarbetar för att ge våra medlemsföretag den bästa servicen.

 

Sökord: utbildningsadministratör, utbildningskoordinator, medlemsservice, education, service, medlemsregister, administration, koordinering, koordinator, administratör

 

Område: Umeå

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 10 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Utbildningsadministratör till Sveriges Åkeriföretag