Jurek

Transportbokare till MediCarrier

Är du en serviceinriktad person som vill vara med och göra skillnad? Trivs du i en händelserik miljö där du arbetar i en självständig roll och behöver vara lösningsorienterad? Vi söker just nu en transportbokare till offentlig kund som arbetar inom logistik- och transport med start omgående.

 

 

Arbetsbeskrivning

På transportavdelning hanterar dagligen över 2000 sändningar. Dessa består av allt från brådskande organtransporter och laborationsprover till förrådsartiklar till sjukhus och vårdcentraler i Region Stockholm. Som medarbetare på Transportavdelning blir du en viktig del i detta arbete där du även verkar som ansiktet utåt mot bolagets kunder och leverantörer.

 

Du kommer att stötta avdelningens kundtjänst samt arbeta med transportbokning av bud till kunder där fokus ligger på kundernas behov och önskemål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter vid transportbokningen kommer vara att ta emot och registrera ordrar på budbilar och blåljustransporter via telefon och mail från kunder. Utöver detta kommer du även hantera synpunkter och klagomål per mail och telefon samt sköta registrering av godsdeklarationer. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter så som att hantera kundfrågor, utredningar och avvikelser, registrera och hantera ändringar i transportsystemet Opter, sammanställa förberedande arbete inför fakturering samt göra avräkningar och prissätta kundordrar.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt erfarenhet från liknande roll inom kundservice via telefon och mail. Du har god IT-vana och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem. Har du kompetens inom transportsystemet Opter ser vi det som mycket meriterande. Vidare är det en fördel om du har god lokalkännedom inom Stockholmsområdet!

 

Som person är du kundorienterad och kommunikativ då MediCarrier strävar efter att uppnå hög kvalitet i samtalen med kunder. Då tempot är högt är det viktigt att du är lugn och trygg i dig själv, speciellt under stressade situationer. Du är en duktig relationsbyggare och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag i Uppsala som omfattar heltid med start omgående och löper till och med 2020-12-31. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 mars

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Transportbokare till MediCarrier