Jurek Bemanning

Tidsplanerare till infrastrukturprojekt i Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.Arbetsbeskrivning

Till offentlig förvaltning i Stockholm söker vi nu en tidsplanerare för ett konsultuppdrag med start 2019-06-24 och som löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. Uppdraget innebär att ingå i projektgruppen för ett infrastrukturprojekt i Stockholm där man är huvudansvarig för tidsplanering och löpande rapportering av projektets framdrift. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att innefatta:

  • Etablera, följa upp, uppdatera och revidera projektets tidsplaner i samarbete med projektledarna.
  • Samordna tidsplanering med externa parter.
  • Samordna med andra projekt och program inom förvaltningen.
  • Ta fram och utveckla projektets process med tidsplanering.
  • Upprätta WBS:er tillsammans med projektledare.
  • Delta i projektmöten för att ta del av information om verksamhetens framdrift.


Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskoleexamen och minst 10 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med tidsplanering av infrastrukturprojekt. Vidare ska du ha erfarenhet av att arbeta i planeringsverktygen Primavera och MS project, samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap inom branschens lagar, krav och riktlinjer, samt projektkunskapscertifiering som t.ex. IPMA.


Som person har du god samarbetsförmåga, och kan även arbeta självgående och planera ditt arbete. Vidare är du flexibel, ansvarsfull, stresstålig och systematisk i ditt arbetssätt.Du erbjuds

En roll som tidsplanerare på en offentlig förvaltning i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start 2019-06-24 och löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Tidsplanerare till infrastrukturprojekt i Stockholm