Jurek

Systemadministratör till välkänt modebolag!

Är du en skicklig administratör som har goda kunskaper i SharePoint? Har du en annan sysselsättning och vill utöka ditt arbete ytterligare 50 % ?

 

Vi söker nu en systemadministratör på 50 % till vår välkända kund som är verksam inom modeindustrin. Är du vass på SharePoint och har du tidigare arbetet med dokumentmigrering så kan det vara dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu efter en person som ska stötta upp I arbetet med dokumentmigration hos vår kund. I din roll kommer du att hjälpa med det administrativa arbetet gällande att förflytta företaget befintliga data som dokument, mailinkorgar och filer till SharePoint och MS-teams.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Tillsammans med kollegor och aktörer sätta upp en ny dokumentstruktur i SharePoint

• Planera samt utföra migrationen från nuvarande filhantering med hjälp av ShareGate

• Förbereda kommunikation och utbildning internt för det nya arbetsflödet

• Uppföljning och testning av arbetet tillsammans med chefer och intressenter och eventuellt hålla i utbildning för interna kollegor

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en god administrativ vana och har mycket goda kunskaper i SharePoint. Har du tidigare arbetat i ShareGate eller något annat dokumentmigrationssystem är detta mycket meriterande.

 

Du kommunicerar flytande på engelska, i både tal och skrift – är du även flytande i svenska är detta meriterande.

 

Som person är du självgående och har förmåga till att ta egna initiativ. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och trivs i en flexibel miljö. I denna roll kommer du ha många kontaktytor vilket kräver att du har en god social förmåga och gillar att arbeta i team tillsammans med andra.

 

För att lyckas i denna roll är det av vikt att du är strukturerad och ordningsam, du har ett öga för detaljer.

 

 

Vi erbjuder

En intressant roll på ett välkänt bolag inom modeindustrin, är du administrativt lagd och har ett öga för detaljer är detta en spännande tjänst för dig!

 

Detta är ett konsultuppdrag med start den 6 april och kommer löpa fram till sist augusti 2020. Du är anställd i Jureks konsultverksamhet men arbetar hos vår kund som sitter i mycket fina lokaler vid Marievik.

 

Tjänsten är en deltid och du kommer arbeta 50%

 

 

Om Jurek

Jurek erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Systemadministratör till välkänt modebolag!