Jurek Bemanning

Stureplansgruppen söker en Paralegal/VD-assistent

Vi söker nu en VD-assistent som vill arbeta i en rolig, omväxlande och spännande roll nära Stureplansgruppen grundare, ägare och VD genom att assistera honom i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta mycket verksamhetsnära och agera som VDs högra hand. Nu har du chansen att få inblick i en av besöksnäringens största aktörer.


Arbetsbeskrivning

I ditt arbete följer du med Stureplansgruppens VD på samtliga möten, där din uppgift är att föra noteringar och ansvara för uppföljning av det som bestäms under mötet samt informera berörda avdelningar/verksamheter inom koncernen.

I rollen kommer du läsa avtal och föra protokoll - där du säkerställer att allt överensstämmer med de beslut som fattats. Du ansvarar även för samtlig administration kring efterarbetet. VD har en personlig assistent som assisterar honom med mötesbokningar, resor, utskrifter mm, vilket innebär att detta inte ingår i denna tjänst.


Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du trivs i en snabbrörlig organisation där du får skapa ordning och reda. Vi ser gärna att du har arbetat i en administrativ roll tidigare och som också har inneburit många kontaktytor både inom och utom organisationen. Kunskap inom avtalsrätt eller som Paralegal är mycket meriterande, men även en bakgrund som Office manager eller Projektledare ses som positivt.

Du har någon form av eftergymnasial utbildning och har ett sinne för ordning och struktur som är utöver det vanliga. Du trivs i en föränderlig miljö, har ett positivt synsätt och god servicekänsla. Vidare har du skinn på näsan, hög integritet samt ett lösningsfokuserat synsätt. Din kommunikationsförmåga är god och du har inget problem att anpassa dig till olika situationer.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och omväxlande roll i ett snabbrörligt bolag där du befinner dig nära verksamheten och dess högsta ledning. Stureplansgruppen präglas av en entreprenöriell anda, där ledorden Sparkling, Together och Forward Thinking står i fokus.

Denna roll är perfekt för dig som trivs att vara där det händer och är villig att lära dig mer från en av branschens mest framgångsrika entreprenörer. Kontoret är beläget på Stureplan i Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar Stureplansgruppen med Jurek Rekrytering och Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Välkommen med din ansökan!


Om Stureplansgruppen

Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen omsätter 1,2 miljarder kr och består i dagsläget av ca 40 olika verksamheter där alla har unika koncept. Läs gärna mer på www.strueplansgruppen.se.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Stureplansgruppen söker en Paralegal/VD-assistent