Jurek Bemanning

Servicekoordinator sökes till Familjebostäder

Är du en serviceinriktad problemlösare som trivs i en roll där du får arbeta med kontorsservice i diverse former samt träffa mycket människor? Just nu söker vi en Servicekoordinator till Familjebostäders huvudkontor i Hammarby sjöstad. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas påbörjas 21 oktober. Välkommen in med din ansökan!

 


Arbetsbeskrivning

Servicekoordinatorns uppdrag är att vara övergripande ansvarig för kontorsservice på Familjebostäders huvudkontor. I uppdraget ingår besöksmottagning av externa besökare samt att leverera en intern service till alla medarbetare på enheter och avdelningar.

 

Utöver detta kommer du bland annat att ansvara för; besöksmottagning, beställning av kontorsmaterial, intern posthantering, ta emot/skicka paket och försändelser, tillsyn och skötsel av gemensamma utrymmen, fakturahantering, ha leverantörskontakter, tillhandahåller parkeringsplatser och ID-kort. Samt övrig kontorsrelaterad service.

 


Vem är du?

Vi tror att du en problemlösare som drivs i att få arbeta med service. Du är utåtriktad och hjälpsam samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare tror vi att du har förmågan att ta ansvar, gillar att ha ordning och reda samtidigt som du snabbt kan växla om i fokus när situationen kräver det. Vidare ska du också ha;

 

  • Avslutad gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i MSOffice paketet och god datorvana
  • Meriterande är om du arbetat i en liknande roll tidigare med likande arbetsuppgifter.

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid med arbetstiderna 8.00-17.00 vardagar, fredagar arbetar du till 14.00. Uppdraget förväntas påbörjas 21 oktober och löper ca 5 månader fram, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Service, kontorsansvarig, koordinator

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 september

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Servicekoordinator sökes till Familjebostäder