Jurek Bemanning

Senior medarbetare till emittentserviceavdelning i city

Har du ett stort intresse av bolag, börsen och emissioner? Då ska du söka denna tjänst!


För kunds räkning, en nätmäklare som ägs av en av de ledande investmentbankerna i Norden, söker vi nu en senior medarbetare till deras emittentserviceavdelning med start omgående.


Bolaget växer varför de är i behov av förstärkning till teamet. De kommer därför hyra in en konsult i några månader till dess att rekryteringen är klar men fungerar samarbetet bra med konsulten kan denna komma att bli överrekryterad, dvs erbjuden fast anställning. Kunden sitter i moderna lokaler vid Berzelii park i centrala Stockholm.Arbetsbeskrivning:

Rollen är en kombination av projektledning och administration där du följer en emission från offert till färdigt uppdrag. Du kommer ha kontakt med privata investerare, uppdragsgivande bolag samt deras finansiella och juridiska rådgivare.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Projektledning av emissioner, såsom planering av nya uppdrag och löpande kontakt och avrapportering till bolaget
  • Administration av emissioner inkl. kontakt med kunder, företag och banker, avstämningar med mera
  • Delta i projekt för att utveckla och digitalisera verksamheten


Vem är du:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en emissionsavdelning och uppskattar administrativa arbetsuppgifter. Kanske har du tidigare enbart arbetat med den administrativa delen men vill utvecklas till att ta ett större ansvar i hela emissionsprocessen? Har du examen inom ekonomi med inriktning mot finans ses det som meriterande.


Vidare ser vi att du har du ett genuint driv, är noggrann och ansvarstagande. Du trivs med breda ansvarsområden och har en god administrativ förmåga. Du gillar att samarbeta och tycker det är viktigt att ha trevligt på jobbet.Du erbjuds:

En spännande roll som senior medarbetare på emittentserviceavdelningen där du blir del av ett erfaret och kunnigt team på fyra personer. Arbetsmiljön är händelserik och dynamisk.


Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.


Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.seOm verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning:

Visstid Heltid


Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 september

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior medarbetare till emittentserviceavdelning i city