Jurek

Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning

Om Jurek

Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi på Jurek Public vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att arbeta på 50-100% som Registrator inom offentlig förvaltning i Stockholmsområdet. Som registrator kommer du att arbeta med diarieföring, ansvara för postöppning (fysisk och digital) samt ha hand om utlämnande av allmänna handlingar och viss arkivering. I tjänsten ingår även allmänna administrativa uppgifter.

 

 

Din profil

Vi söker vi dig som har minst något års erfarenhet av arbete som Registrator, gärna i offentlig verksamhet. Vi ser att du är van vid att registrera ärenden och har arbetat i olika diarieföringssystem.

 

Det är även meriterande om du har;

- Mycket goda kunskaper i svenska

- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

- Erfarenhet av självständigt administrativt arbete

- God samarbetsförmåga

- Serviceinriktad och noggrann

 

 

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst som konsult inom offentlig förvaltning. Vi söker efter dig som är öppen för registratorstjänster och som vill träffa oss för kommande uppdrag inom detta område. Vid frågor gällande kommande registratorstjänster hos Jurek Rekrytering & Bemanning, är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot anmälningar via mail. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning