Jurek

Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter dig som vill arbeta på 50-100% som Registrator till arbete inom offentlig förvaltning i Stockholmsområdet. Som registrator kommer du att arbeta med diarieföring, ansvara för postöppning (fysisk och digital) samt ha hand om utlämnande av allmänna handlingar och viss arkivering. I tjänsten ingår även allmänna administrativa uppgifter.

 

 

Din profil

Vi söker vi dig som har minst något års erfarenhet av arbete som Registrator, gärna i offentlig verksamhet. Vi ser att du är van vid att registrera ärenden och har arbetat i olika diarieföringssystem.

 

Det är även meriterande om du har;

- Mycket goda kunskaper i svenska

- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

- Erfarenhet av självständigt administrativt arbete

- God samarbetsförmåga

- Serviceinriktad och noggrann

 

 

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst som konsult inom offentlig förvaltning. Vi söker efter dig som är öppen för registratorstjänster i höst/vår och som vill träffa oss för kommande uppdrag inom detta område. Vid frågor gällande kommande registratorstjänster hos Jurek Rekrytering & Bemanning, är du varmt välkommen att kontakta Rekryterande Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning