Jurek Bemanning

Positiv löneadministratör till bolag i norrort

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en löneadministratör till vår kund i norrort. Detta är ett uppdrag som löper minst 6 månader framåt med stor chans till förlängning. Du kommer att tillhöra ett team som totalt hanterar 1 500 löner. Teamet ansvarar tillsammans för att korrekt och snabbt kunna leverera lönerna till personalen enligt den personalpolicy som företaget står för.


I rollen som löneadministratör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med följande:

  • Säkerställa att informationen om de anställdas löner är korrekt
  • Se till att alla betalningar och avdrag är korrekt och i linje med företagets policy
  • Säkerställa maximal effektivitet och omformning vid behov
  • Ständigt sträva efter att leverera spetskompetens inom service
  • Upprätthålla noggranna kontroller och tester


Din profil

Vi söker nu dig som har minst ett års erfarenhet av lönearbete, och som gärna har arbetat på ett större, internationellt företag.


Som person är det av stor vikt att du är uppmärksam på detaljer, lösningsorienterad samt ger en god service. Du är positiv, flexibel och trivs bra med att arbeta i ett team. Det är en självklarhet för dig att upprätthålla fullständig sekretess då du arbetar med känslig data. Vidare är du systemvan och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

  

Område:
Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juli

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Positiv löneadministratör till bolag i norrort