Jurek Bemanning

Personaladministratör till universitet i Stockholm

Är du personalvetare eller har liknade utbildning samt har minst tre års arbetslivserfarenhet av HR-arbete och personaladministration? Då kan du vara helt rätt för detta uppdrag! Ansök redan idag!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som personaladministratör kommer du arbeta med rådgivning kring HR-frågor gentemot chefer och medarbetare. Du kommer också att vara kontaktperson mot universitetets centrala personalavdelning. I dina arbetsuppgifter ingår även arbete med rekrytering, administration kring anställning, introduktion, arbetsmiljö, rehabilitering etc. Du rapporterar till administrativ chef samt arbetar i nära samarbete med resterade administrativ grupp.

 


Vem är du?

Vi tror att du är noggrann med god samarbetsförmåga. I arbetsuppgifterna att effektivisera rutiner, vilket innebär att det är viktigt att även kunna arbeta självständigt och vara lösningsinriktad. Vidare ska du också ha;

 

  • Högskoleutbildning i exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdigt
  • Tre (3) års arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
  • God förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Kunskaper om HR system, meriterande är om du har arbetat i Primula, ReachMee
  • Meriterande är också om du arbetat i statlig verksamhet tidigare

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100% med beräknad start i mitten av november och löper i cirka 9 månader. . Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Personaladministratör, HR-konsult, personalvetare

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Personaladministratör till universitet i Stockholm