Jurek

Nyexaminerad löneadministratör till spännande konsultbolag

Är du en nyexaminerad löneadministratör som har någon typ av praktisk erfarenhet från löneprocessen, från exempelvis praktik? Vill du bli en del av ett sammansvetsats och härligt företag där du får möjligheten att utvecklas inom lön? Beskrivs du ofta som strukturerad, engagerad och lättlärd? Då kan det vara dig vi söker!


Arbetsbeskrivning
Tillsammans med en kollega kommer du sköta företagets konsultlöner under sommarmånaderna (vecka 27-32) i systemet Fortnox. Du kommer att börja perioden med 1-2 veckors upplärning och sedan arbeta självständigt med utgångspunkt i företagets manualer och rutiner. Som löneadministratör hos vår kund kommer du främst att sköta lönehanteringen för företagets timanställda.


Vem är du?
Vi söker dig som är i början av din karriär, och som antigen är nyexaminerad inom löneområdet (med erfarenhet från praktik) eller har arbetat något år med hela löneprocessen. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i både tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har en god initiativförmåga och hugger i där det behövs. Du är noggrann, strukturerad och van att arbeta efter satta rutiner. Vidare är du samarbetsorienterad och trivs att arbeta i ett högt tempo.


Du erbjuds
Du erbjuds en möjlighet att utvecklas inom löneområdet, på ett socialt och härligt företag i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek men arbetar hos vår kund. Uppdraget förväntas pågå från vecka 27 till och med vecka 32, men för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på 
angeliqa.haapanen@jurek.se


Om verksamheten
Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönehantering, Payroll service, Lönesystem, Payroll Assistant, Fortnox.
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Nyexaminerad löneadministratör till spännande konsultbolag