Jurek Bemanning

Nämndsekreterare till kommun i Stockholmsområdet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig i rollen som nämndsekreterare till en kommun i södra Stockholm. Du kommer arbeta både administrativt och kommunikativt internt och externt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att vara behjälplig med att sköta ärendehantering inför politiska möten, vara sekreterare på politiska möten och skriva protokoll från dessa möten samt andra administrativa arbetsuppgifter i samband med detta.Vem är du?

Vi ser att du gillar att arbetar strukturerat och serviceinriktat. Du är van att arbeta administartivt och har för vana att skriva minnesanteckningar och protokoll. Vidare ska du ha:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet som nämnsekreterare, sekreterare eller liknande arbete
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Meriterande är om du har erfarenhet av kommunal verksamhet
  • Meriterande är om du har relevant högskoleutbildning inom statsvetenskap, samhällskunskap eller juridikDu erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% i en kommun i södra Stockholmsområdet. Uppdraget förväntas påbörjas omgående och pågår fram till 30 juni 2019.  Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se


Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.Område:

Stockholm

Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 mars

Kategorier : Juridik Kontor & Administration Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nämndsekreterare till kommun i Stockholmsområdet