Jurek

Marknadsassistent till Xeeda

Arbetsbeskrivning

Xeeda är ett oberoende managementkonsultföretag som erbjuder tjänster inom ledning, styrning och utveckling av våra kunders verksamhet. Vi behöver nu förstärka ytterligare med en marknadsassistent.

 

Som marknadsassistent kommer du att ansvara för att ta fram och visualisera beslutsunderlag, sammanställa rapporter mm åt kund. Vi arbetar ofta tillsammans i team och hjälps åt att lösa komplexa frågor, därigenom får du möjlighet att utvecklas genom att lära av dina kollegor. Du kommer arbeta med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter som kommer variera beroende av uppdrag men kan till exempel innebära att stödja dina kollegor med:

 

• Ta fram presentationsmaterial och beslutsunderlag till kund

• Arbeta som stödjande funktion i kunduppdrag

• Delta vid möten och workshops, samt sammanställa underlag

• Kvalitetssäkring av dokument

 

På Xeeda får du arbeta med drivna och engagerade kollegor samt vara med och driva utveckling och förändring nära ledningen i stora organisationer.

 

 

Vem är du

Du har en akademisk examen och minst 2 års erfarenhet av att arbeta med skriftlig kommunikation och van att ta fram presentationsmaterial i olika former. Du har goda kunskaper i MS Officepaketet, Visio etc.

 

Som person är du prestigelös, ödmjuk, noggrann och ansvarsfull. Du arbetar gärna självständigt som en del av ett team. Du är proaktiv, initiativtagande och positiv. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och är van att arbeta strukturerat och faktabaserat. Vidare är du driven, målinriktad och ambitiös.

 

Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en spännande roll på ett konsultföretag som växer. Vi ser medarbetarna som vår främsta tillgång och för oss är det grundläggande att alla medarbetare utvecklas och mår bra. Att hitta en balans mellan privatliv och arbetsliv är en mycket viktig del i det.

 

Vi satsar årligen på kompetensutveckling av våra anställda och erbjuder dig därför goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi har vårt kontor i Södra Kungstornet i Stockholm och kunderna finns i allmänhet på gång eller cykelavstånd.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Du söker tjänsten via vår hemsida, www.jurek.se. Bifoga gärna ditt cv och personliga brev samt examensbevis och betyg. Ansök gärna tjänsten omgående då vi intervjuar löpande.

 

 

Om verksamheten

Xeeda etablerades 2004 och har sedan dess arbetat med större företag och organisationer, inom både den offentliga och privata sektorn. Xeedas värdegrund bygger på samverkan, precision och resultat. Det betyder att vi jobbar i nära samspel med kunden för att kunna ge precisa rekommendationer och fokusera på resultat. Vi arbetar långsiktigt för hållbara och bestående resultat för våra kunder.

 

Våra uppdrag finns i huvudsak i Stockholm hos verksamheter som arbetar med samhällskritiska funktioner där vi arbetar med förändrings- och verksamhetsutvecklingsfrågor. Uppdragen innefattar ofta rapportering och formulering av beslutsunderlag för ledningen hos våra kunder, vilket ställer krav på integritet, sekretess och noggrannhet samt förmåga att kunna formulera sig i text hos våra medarbetare.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Marknadsassistent till Xeeda