Jurek Bemanning

Lönespecialist till bolag inom telekom

Nu söker vi dig som har minst två års erfarenhet av lönearbete till vår kund inom telekom. Är du en noggrann och självgående person, som inte har några problem att ta egna initiativ? Ser du kvalitet som en självklarhet? Läs gärna vidare!


Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning, som är verksam inom telecom, söker vi nu en lönespecialist till deras huvudkontor i Kista. I rollen kommer du tillsammans med dina kollegor hantera lönerna för bolagets anställda, hantera pensioner och försäkringar. I rollen ansvarar du även för att uppdatera data i HR och lönerelaterade system.


Vem är du?

För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet av lönearbete. Om du tidigare arbetat i HR plus är detta mycket meriterande. Du har god systemvana och har goda kunskaper i Excel.

Som person är du noggrann och har en förmåga att arbeta självgående där du kan driva ditt egna arbete framåt. Vidare är du ansvarstagande och har en hög integritet. Kvalitet i ditt arbete ser du som en självklarhet!


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på ett stort bolag som sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler i Kista. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Uppdraget kommer sträcka sig minst till årsskiftet, med chans till förlängning. Vår kund sitter i Kista och tjänsten är på heltid. Startdatum är omgående.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönespecialist till bolag inom telekom