Jurek

Lönekoordinator till företag i söderort

Älskar du lön och vill fortsätta utvecklas i en organisation som präglas av glädje och gemenskap? Har du erfarenhet av lönekoordinering och beskrivs ofta som strukturerad, ansvarstagande och positiv? Då kan det vara dig vi söker!


Arbetsbeskrivning
Som lönekoordinator hos vår kund kommer du, tillsammans med en kollega, att koordinera lönehanteringen mot den externa löneparten och ansvara för övrig personaladministration. Du kommer löpande uppdatera och administrera information i kundens HR-system, ansvara för löpande administration av tidsrapporteringsverktyget samt viss fakturahantering. Du kommer att rapportera till företagets HR-chef.


Din profil
Vi tror att du har goda kunskaper eller ett stort intresse av lönekoordinering, samt en stark administrativ förmåga. Som person gillar du att ta ansvar och har en hög integritet. Du är strukturerad, noggrann och positiv. Rollen kräver också att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.


Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek men arbetar hos vår kund. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå initialt 2-3 månader, med chans till förlängning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på 
angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten
Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Lönekoordinator, HR Koordinator, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator.

Område: Botkyrka
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Botkyrka . Publicerat : 20 mars

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Lönekoordinator till företag i söderort