Jurek

Löneadministratör

För kunds räkning söker vi en löneadministratör som har erfarenhet av att arbeta i Agda.

I rollen som löneadministratör kommer du att ansvara för hela löneadministrationen från ax till limpa. I arbetsuppgifterna innebär det också att granska och redovisa utlägg och samt vara ett internt stöd för chefer och medarbetare gällande lönerutiner och kollektivavtalsfrågor.


Vem är du?
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som löneadministratör där du arbetat praktiskt med hela kedjan av löneadministrationen. I ditt tidigare arbete som löneadministratör har du arbetat med utläggshantering och har god kunskap i representationsregler och förmånsbeskattning. Krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet av arbete i Agda Lön.


Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå under ca sex månader med stora möjligheter att få anställning hos kund. Anställning är på heltid. 

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef karin.thorstensson@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område: Malmö
Anställning: Visstid
Omfattning: Heltid


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 20 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Löneadministratör