Jurek Bemanning

Kvalificerad HR-administratör till bolag inom bank/finans

Blir du ofta beskriven som strukturerad, ordningsam och engagerad? Är du en stjärna på administration och lockas av att arbeta i en bred HR -roll där din insats kommer göra skillnad? Vill du arbeta i en modern verksamhet som digitaliserar och automatiserar processer? Då har vi uppdraget för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen som HR administratör kommer du arbeta brett och supportera både chefer och medarbetare. Du kommer ha ett helhetsansvar för bolagets interna system, däribland HR system, lönekartläggningssystem och ärendelogg samt hantera all HR data och inrapportering i olika system och till aktuella myndigheter. Dina arbetsuppgifter består exempelvis av:

• Uppdatera och administrera delar av personalhandboken
• Ansvara för HR data till årsredovisningen
• Delaktighet i löne- och förmånsprocessen
• Ansvarig för lönekartläggning, analys och rapportering
• Koordinera lönerevisonsprocessen och säkerställa att nya löner verkställs
• Fungera som första kontakt när det gäller HR support för anställda och chefer
• Fungera som kontrollpunkt gentemot bolagets outsorucade löner


Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har cirka två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta administrativt, har en god förståelse för löneprocessen och vill nu ta nästa steg och utvecklas vidare inom HR. I grunden har du sannolikt en utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom bank eller finansiell sektor sedan tidigare.

Som person är du strukturerad och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du har enkelt för att samarbeta- och kommunicera med andra. För att trivas i rollen tror vi att du har ett intresse för system och känner dig bekväm i Excel.


Du erbjuds

En utmanande, bred och spännande roll hos ett bolag i framkant. Här kommer du få ta ett stort eget ansvar och ges möjlighet att vidareutvecklas inom HR-området. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & bemanning, med start omgående och löpande cirka tre månader framåt, med chans till förlängning och överrekrytering för rätt person. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Sökord: HR, human resources, HR Administratör, HR generalist.


Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kvalificerad HR-administratör till bolag inom bank/finans