Jurek

Kundtjänstmedarbetare till utbildningsenhet på söder

Vår kund, som är verksam inom utbildning, söker en kundtjänstmedarbetare som tillsammans med ett framgångsrikt team vill vara med och bidra till att uppnå framgång och goda studieresultat!

 

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar i nära samarbete med ett framgångsrikt team av administratörer och kundtjänstmedarbetare med uppgift att stötta och hjälpa elever i olika frågor.

 

Du ansvarar framförallt för verksamheten inom SFI och supporterar elever via både telefon, via mail och portal. med uppgift att säkerställa effektivitet och kvalitet i kontakten med våra uppdragsgivare och elever. Förutom att supportera arbetar du administrativt gällande exempelvis utskick inför kursstat, ta fram betyg etc.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har några års erfarenhet från kundtjänst eller telefonväxel, där du även förvärvat administrativ erfarenhet. Har du sedan tidtagare arbetat inom skolvärlden är detta meriterande, särskilt om du har erfarenhet från komvux.

 

Som person är du engagerad och driven och trivs att arbeta i ett högt tempo. Du är serviceinriktad och har stort kundfokus där du också har en förmåga att göra information lättillgängligt, både i skrift och muntligen.

 

Du kommunicerar obehindrat på svenska, engelska och det är mycket meriterande om du även har kunskaper i ett tredje språk.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, där det finns goda chanser till en direktanställning hos kunden. Vår kunder sitter centralt på Medborgarplase i Stockholm och tjänsten är om 100 %

 

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: utbildning, utbildningsadministratör, kundtjänst, call center, kundservice, elev, lärare, administration customer service

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 februari

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till utbildningsenhet på söder