Jurek

Kundservicemedarbetare sökes omgående

Är du en engagerad kundservicemedarbetare som är tillgänglig omgående? Är du van vid att ha telefonen som ditt främsta redskap och brinner för service? Läs då gärna vidare!

 

Till ett bostadsbolag i västerort söker vi nu en kundtjänstmedarbetare för ett konsultuppdrag på deltid med start så snart som möjligt och som löper till 2021-03-31 med chans till förlängning. Arbetet innebär att i kontakt med hyresgäster över telefon, webb och andra digitala kanaler hantera fastighetsärenden och besvara frågor från hyresgästerna. Du arbetar i ett fastighetssystem där du lägger upp nya ärenden, och arbetet sker självständigt men inom ett team med andra kundtjänstmedarbetare.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieexamen samt tidigare erfarenhet av kundservicearbete, gärna kundtjänst/callcenter, med telefon som verktyg. Erfarenhet av att ta emot och registrera felanmälan samt kan tolka och tillämpa skriftliga anvisningar. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har en god datorvana. Vidare ska du vara strukturerad och administrativt lagd och ha erfarenhet av att ta emot och registrera kundärenden.

 

 

Du erbjuds

En roll som kundtjänstmedarbetare på ett bostadsbolag i västerort. Uppdraget omfattar 20-30h/v med start så snart som möjligt till 2021-03-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kundservicemedarbetare sökes omgående