Jurek

Kalkylator sökes till bostadsbolag för konsultuppdrag

Nu söker vi en kalkylator till ett bostadsbolag i Stockholm för ett konsultuppdrag på ca 35 h/månad! Vi söker dig som har erfarenhet av att kalkylera stora bostadsprojekt samt som är tillgänglig omgående för start. 

 

Vår kund inom fastighetsbranschen behöver täcka upp med kalkylkompetens i ett tidsmässigt glapp mellan två anställningar.

 

 

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår att kostnadsbedöma/kalkylera projekt i förstudie- och programskede (detaljplaneskede), med tyngdpunkt i tidigt detaljplaneskede. Kostnadsbedömningarna avser hela produktionskostnaden. Detaljeringsgraden på kostnadsbedömningen/kalkylen anpassas till i vilket skede kalkylen utförs. Du förväntas medverka med vägledning och sakkunskap för att styra projektens inriktning mot ekonomisk genomförbarhet. 

 

Vidare kommer du att bidra med vägledning och sakkunskap som underlag för projektledare att göra ekonomiskt genomtänkta beslut, och bidra med kalkyler utifrån de behov som uppstår i enheten Tidiga Skeden under aktuell tidsperiod.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av kalkylarbete för bostadsprojekts hela produktionskostnad, och dokumenterad erfarenhet av kalkylarbete i detaljplaneskede.

 

 

Du erbjuds

En roll som kalkylator på ett bostadsbolag i västerort. Uppdraget omfattar 35 h/månad med start så snart som möjligt till 2021-03-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning alternativt gå in som underkonsult via oss. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kalkylator sökes till bostadsbolag för konsultuppdrag