Jurek

IT contracts and sourcing specialist till global kund

Till vår globala kund söker vi nu en IT contracts and sourcing specialist för ett spännande konsultuppdrag. Till uppdraget söker vi dig med en IT-bakgrund och gedigen erfarenhet av kontrakt- och avtalsgranskning. Uppdraget pågår med start omgående till och med sista juni 2021. 

 

I denna process ber vi samtliga kandidater att bifoga sitt CV på engelska.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT contracts and sourcing specialist kommer ditt huvudsakliga fokus att ligga på kundaffärerna, där bolaget erbjuder inköpssupport till kundernas syster- och dotterbolag. Rollen kommer att innefatta:

 

• Att ta ledning i granskning och uppdatering av IT- och digitala kontrakt som påverkas när ägarstrukturer ändras.

• Stöd, utveckling och genomförande av avtalsförändringar till följd av förändringar i ägarstrukturen.

• Stöd tvärfunktionella sourcingprojekt inom IT- och Digital Services-området inklusive förberedelse, genomförande, analys, förhandling, leverantörsval och kontrakthantering.

• Skapa och upprätthålla kommersiella relationer med leverantörer, dotterbolag och interna intressenter.

• Arbeta proaktivt med viktiga affärsintressenter för att förstå produkter, tjänster och marknad, leveransbas för att hitta sätt att öka värdet för företaget.

• Utför analys, prioritering och identifiering av optimala förhandlingstaktiker.

• Våga ifrågasätta status quo eller beslutade vägar med intressenter, leverantörer och arbeta proaktivt för att bygga bättre förståelse och arbeta för gemensamma lösningar

 

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående som kommer att pågå till och med 30 juni 2021. 

 

 

Vem söker vi?

Till det här roliga och stimulerande konsultuppdraget hos vår globala kund söker vi dig som har stor kunskap och erfarenhet av IT-området, helst i en internationell miljö. 

 

Du har arbetat med leverantörshantering och har erfarenhet och intresse för avtalsenliga ämnen som används för att driva faktabaserade förhandlingar/diskussioner relaterade till både programvara och IT-tjänster.

 

Vidare bör du som söker ha: 

• Minst 8 års relevant erfarenhet från inköpsarbete och/eller arbete med leverantörshantering inkl. kontrakt, analys, förhandlingar och strategier inom IT-området

• Relevant universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet

• En grundlig förståelse för och erfarenhet av att arbeta med ITIL och Devops samt Agile, ur ett process- och kontraktsperspektiv. 

 

Som person tror vi att du som söker är strukturerad, noggrann och samarbetsvillig. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska. 

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett utvecklande konsultuppdrag hos vår globala kund i Göteborg. Uppdraget startar omgående och pågår till och med 30 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på: elin.gulin@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 februari

Kategorier : Data & IT Inköp Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb IT contracts and sourcing specialist till global kund