Jurek

IDEA söker nu en förbundskoordinator

Är du en driven koordinator som vill vara med och bidra till civilsamhällets utveckling?
Läs då gärna vidare!

Arbetsbeskrivning
I rollen som koordinator kommer du att arbeta och assistera brett över flera områden inom organisationen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

• Styrelseadministration såsom planering, kallelser, utskick, protokoll, dokumentation, kalenderbokningar, teknik (t.ex. Microsoft Teams,    telefonmöten, webinarier och dyl.), hantering av reseräkningar, res-och hotellbokningar etc.
• Delta i planering och genomförande av förbundsstämmor
• Utveckla och underhålla digitala arkiv, medlemsregister/ärendehanteringssystem, uppdatera hemsidan etc.
• Vara förbundsdirektören behjälplig i planering och genomförande av möten, konferenser och diverse kansliverksamhet
• Lokalbokningar, inköp, arrangemang vid konferenser och andra event
• Ha en överblick av lokalbehov, beställningar av teknik, underhåll och annat material.
• Avtalsadministration (dokumentation, redigering etc.)
• Behjälplig med medlemsadministration, ekonomi och HR
• Vara kontakt med IT- web-och telefonileverantörer
• Allehanda medlemskontakter
• Se behov på kontoret och självständigt föreslå lösningar och bidra där det behövs.

 

 

Vem är du?
Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet av en liknande roll och besitter en god administrativ vana. Du har erfarenhet av att arbeta i medlemstyrda organisationer och av civilsamhället, samt är van att arbeta och ha kontakt med styrelser. Har du eftergymnasial utbildning så är detta meriterande men inget krav. Vidare ser vi att du har en mycket god systemvana, goda kunskaper i Office-paketet och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av CRM-systemet Lime är detta meriterande.

 

Som person trivs du i en koordinerande roll, där du är spindeln i nätet, är självständig och arbetar med eget driv. Du trivs i en organisation som är under utveckling och vill vara en del av en värderingstyrd verksamhet där du kan bidra med förslag till förbättring. Vidare ser vi att du har en utpräglad servicekänsla och att du har lätt för att samarbeta öppet och fördomsfritt med olika medlemsgrupper. Du tar ansvar, är lösningsorienterad och trivs i en roll där allt inte är detaljstyrt eller reglerat.

 

 

Du erbjuds
En spännande, bred och varierande roll i en organisation i utveckling där du får vara med på en omfattande förändringsresa samtidigt som du får chansen att utvecklas i din egen roll. Du kommer till kollegor som hjälps åt i vardagen och har kul tillsammans. IDEA sitter mitt i Stockholms city.


I denna rekrytering samarbetar IDEA med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om verksamheten
IDEA är en fristående arbetsgivarorganisation för den ideella sektorn. Vi kan dess förutsättningar och villkor och våra kollektivavtal är särskilt anpassade efter medlemmarnas behov och förutsättningar.


Vi hjälper våra medlemmar i rollen som arbetsgivare genom stöd och rådgivning i arbetsgivarfrågor. Det innefattar bland annat anställningsvillkor, arbetstid, lön, försäkringar och arbetsmiljö men också kvalificerat ledningsstöd. IDEA ger allmänna och anpassade utbildningar inom bland annat arbetsrätt och arbetsmiljö. Vi företräder våra medlemmar i intresse- och rättstvister.

IDEA:s medlemmar omfattas av en styrelseansvarsförsäkring och får del av konkurrenskraftiga, prispressade avtalslösningar för pension, försäkring och omställning.
IDEA är en demokratisk och partipolitiskt obunden organisation som vilar på idén om alla människors lika värde. Vi strävar efter att det ska genomsyra vår verksamhet.

 

Sökord; koordinator, förbund, förbunds, administratör, assistent, ideell, förening,

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb IDEA söker nu en förbundskoordinator